Työhakemus

Etsimme palvelukseemme reippaita ja oma-aloitteisia asiakaspalvelijoita, joilla on valmius tehdä vuorotyötä. Odotamme sinulta aktiivista otetta työntekoon sekä valmiutta palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti. Odotamme lisäksi, että olet positiivinen persoona, joka tulee hyvin toimeen työkavereidensa kanssa. Mahdollisuuksien mukaan voimme rekrytoida joihinkin ravintoloihin muutamia alle 18-vuotiaita työntekijöitä, mutta pääsääntöisesti edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, me koulutamme sinut tehtäviisi. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Palkkauksemme on MaRan TES:n mukainen. Tarjoamme sinulle joustavia työaikoja ja mielenkiintoista työtä nuorekkaassa ja hektisessä ympäristössä. Tule ja haukkaa osasi menestystä!

Iloisen palvelun ammattilaisia hakevat nyt

Turku, Forssa, Helsinki, Iitti, Ikaalinen, Joensuu, Kaarina, Kerava, Kokkola, Lempäälä, Loviisa, Mikkeli, Nokia, Oulu, Parainen, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Säkylä, Tampere, Turku, Tuulos, Vaasa, Vantaa

15.4.

Haemme ravintolapäällikköä vakituiseen kokoaikaiseen työhön.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Työ alkaa 16.9.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

18.4.

Haemme työntekijää määräaikaiseen kokoaikaiseen työhön.

Hesburger on suomalainen menestystarina ja pikaruoka-alan edelläkävijä. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Yhteensä ketjuun kuuluu yli 450 ravintolaa, joissa työskentelee noin 6 700 ihmistä. Salmela-Yhtiöt Oy tuottaa kaikki hallinnolliset palvelut koko konsernille käsittäen Hesburgerin lisäksi kaikki liiketoiminta-alueet koti- ja ulkomailla. Etsimme nyt yhtä kesätyöntekijää taloushallintoon. Syksyn työtilanteesta riippuen osa-aikaisia tehtäviä saattaa olla tarjolla myös kesän jälkeen. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat ostoreskontran tehtävät. Lisäksi vastuullesi kuuluu jonkin verran laskutuksen ja myyntireskontran tehtäviä ja muita avustavia taloushallinnon tehtäviä. Mikäli jatkat osa-aikaista työskentelyä syksyllä, tarjoamme lisävastuualueita myös kirjanpidon ja sisäisen kuukausiraportoinnin tehtävistä. Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinun opiskelevan laskentatoimea pää- tai sivuaineenasi. Pidät numeroiden parissa työskentelystä ja olet huolellinen ja tarkka työntekijä. Lisäksi arvostamme järjestelmällisyyttä sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden parissa voit kehittyä taloushallinnon käytännön osaajaksi opintojesi ohella. Kesän ajaksi töitä on tarjolla kokoaikaisesti. Aloitusajankohta kokoaikaiselle työskentelylle on viimeistään 20.5.2019, mutta toivomme, että olet käytettävissä jo aiemmin. Perehtyminen työtehtäviin on mahdollista aloittaa joko koko- tai osa-aikaisesti (esim. 10 tuntia viikossa) heti. Mikäli olet etsimämme henkilö, hae tehtävää sähköpostitse viimeistään 29.4.2019. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen heidi.sihvo@hesburger.fi. Voit lähettää samaan sähköpostiin myös mahdolliset kysymyksesi kesätöitä koskien (kiireestä johtuen vastaaminen saattaa kuitenkin viivästyä).

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: Osastopäällikkö Heidi Sihvo / heidi.sihvo@hesburger.fi

3.4.

Haemme ravintolapäällikköä vakituiseen kokoaikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 113.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Ravintolapäällikköä uuteen Hesburger Vantaa Petikon Drive-In ravintolaan. Vantaan Petikon Drive-In ravintola sijaitsee aivan vilkkaasti liikennöidyn kehä kolmosen kupeessa. Ravintolan alustava avaus aikataulu on kesä-heinäkuu 2019 (tarkentuu vielä). Haemme ravintolapäällikköä osaksi tiimiä, jossa koko henkilökunta tekee tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden ja ravintolan kehittymisen eteen. Tässä monipuolisessa työssä tarvitset organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tahtoa kantaa vastuuta toiminnan ja henkilöstön kehittymisestä. Odotamme sinulta kokemusta pikaruoka-alan esimiestyöstä / Hesburger ravintolan esimiestyöstä, tavoitteellista työskentelyä asiakkaiden, henkilöstön ja tuloksen eteen, sekä nälkää kasvaa & kehittyä esimiehenä, näin vaikutat myös omaan palkkaukseesi. Myös kyky reagoida nopeasti vaihteleviin tilanteisiin on tärkeä ominaisuus, jotta voit menestyä tässä työssä. Heräsikö nälkäsi mahdollisuudesta luoda, rakentaa, kasvattaa ja kehittää juuri sinun ravintolasi alusta alkaen? Laita avoin hakemus petteri.maatta@hesburger.fi Hakuaika 31.5.2019 asti. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: kenttäpäällikkö Petteri Määttä / petteri.maatta@hesburger.fi

6.3.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 25.0-35.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroja ja päivävuoroja sekä iltavuoroja.

Forssa Keskusta etsii uutta iloisen palvelun ammattilaista täydentämään tiimiään. Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja asiakaspalvelusta innostunutta ja kiinnostunutta työntekijää. Töitä tehdään välillä aika hektisessäkin tahdissa, joten toivomme, että hymysi ei hyydy kiireessäkään ja paineensietokykysi on hyvä. Edellytämme 18 vuoden ikää. Tehtävään valittavan henkilön on pystyttävä työskentelemään vuoroissa rajoituksetta. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, keittiötyöskentelyä sekä siivoustehtäviä.

Työ alkaa heti. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Niina Kalliola / niina.kalliola@hesburger.fi


Hesburger Forssa Keskusta
Kartanonkatu 11
ma-la 10.30-21, su 12-21

15.3.

Haemme useampaa kouluttajaa tai työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 40.0-100.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme iloiseen tiimiimme ahkeria sekä oma-aloitteisia uusia työntekijöitä. Tunteja tarjolla 40-100h/3vko, kaikissa vuoroissa aukioloaikojemme puitteissa. Aikaisempaa työkokemusta Hesburgerilta emme vaadi, koulutamme työhön tarvittaessa. Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkistä, iloista asennetta sekä hyvää työskentelymotivaatiota. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: Ravintolapäällikkö Viliina Vellonen / viliina.vellonen@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Kannelmäki Kauppakeskus Kaari
Kantelettarentie 1
ma-la 9.30-22, su 10-21

19.3.

Haemme kahta työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 30.0-60.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme iloiseen tiimiimme ahkeraa sekä oma-aloitteista työntekijää. Tunteja tarjolla 30-60h/3vko, kaikissa vuoroissa aukioloaikojemme puitteissa. Olemme auki perjantaisin ja lauantaisin myös öisin. Aikaisempaa työkokemusta Hesburgerilta emme vaadi, koulutamme työhön tarvittaessa. Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkistä, iloista asennetta sekä hyvää työskentelymotivaatiota. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Laura Ronkainen 0407214539 / laura.ronkainen@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Kasarmitori
Kasarmikatu 19
ma-to 10-21, pe 10-05, la 11.30-05, su suljettu

17.4.

Haemme kahta vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-100.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Hesburger Mannerheimintie 8 etsii nyt kahta vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla 60-100 h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla kaikkiin aikoihin sijoittuvia vuoroja, myös viikonlopun yövuoroja. Etsimämme henkilö on täysi-ikäinen. Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä – siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: apulaisravintolapäällikkö Marta Pavlova / mannerheimintie@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Keskusta Mannerheimintie 8
Mannerheimintie 8
ma-pe 9-24, la-su 24 h

28.3.

Haemme työntekijää osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 20.0-40.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroja ja päivävuoroja sekä viikonloppuvuoroja.

Työ alkaa heti. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Monica Fahlström 0444809245 / malmi@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Malmintori
Malmin kauppatie 18
ma-pe 9.30-20.30, la 10-19, su suljettu

29.11.

Haemme useampaa kouluttajaa tai työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroja ja päivävuoroja

Työ alkaa heti. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Maria Bäckman / maria.backman@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Munkkiniemi
Tietokuja 7
ma-to 9.30-23, pe 9.30-24, la 10.30-24, su 10.30-23

29.11.

Haemme useampaa vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia vuoropäälliköitä vahvistamaan tiimiämme. Odottamme sinulta oma toimista työskentelyä, halua edistyä työssäsi ja hyvää paineensietokykyä. Voit olla jo valmis vuoropäällikkö joka haluaa vaihtelevuutta ja uusia haasteita tai kokenut työntekijä, joka haluaa edetä urallaan. Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit ja pätevän esimiesverkoston.

Työ alkaa heti. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Maria Bäckman / maria.backman@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Munkkiniemi
Tietokuja 7
ma-to 9.30-23, pe 9.30-24, la 10.30-24, su 10.30-23

14.4.

Hesburger Helsinki Myllypuro Kauppakeskus Ostari

Haemme kahta vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 40.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Hesburger Helsinki Myllypuro Kauppakeskus Ostari
Kivensilmänkuja 1
ma-pe 9.30-22, la 10-22, su 11.30-21

26.3.

Haemme useampaa työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 50.0-80.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Tartu herkulliseen tilaisuuteen! Hesburger Pukinmäki etsii nyt ravintolatyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla 80h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja. Etsimämme työntekijä on täysi-ikäinen. Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä – siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin. Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen! Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi. Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Yhteensä ketjuun kuuluu yli 450 ravintolaa, joissa työskentelee noin 6 700 ihmistä. Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Työ alkaa heti. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Lotta Karvanen 0444809249 / lotta.karvanen@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Pukinmäki
Rapakivenkaari 3
ma-to 9-23, pe 9-24, la 10-24, su 10-23

18.4.

Haemme kouluttajaa tai työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 50.0-100.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Hampurilainen etsii myyjää, ja Helsingin Rautatieaseman Kioskihallin Hesburger etsii tiimiinsä reipasta ja joustavaa työntekijää tiimityöskentelyyn huipputekijöiden kanssa. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta pikaruoka-alalta tai asiakaspalvelutehtävistä, vaan koulutamme sinut työhösi. Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä, kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä toimia kiireisessä ympäristössä. Hygipassi ja kokemus luetaan eduksi, Tarjoamme työpaikan loistavilla kulkuyhteyksillä Helsingin keskustassa, mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi vaihtelevassa ja mielenkiintoisessa työympäristössä sekä mukavat työkaverit. Tuntimäärät ovat sovittavissa välille 50-100 / 3 viikkoa. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuoroihin ravintolamme aukioloaikoina, joten olethan valmis työskentelemään myös myöhäisissä ilta- sekä yövuoroissa sekä viikonloppuisin, sillä suljemme ravintolamme viikonpäivästä riippuen klo 24:n ja 02:n välillä. (Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen niissä tilanteissa, joissa yövuoron päätyttyä ei ole mahdollista päästä kohtuullisessa ajassa kotiin.) Työntekijöillemme kuuluvat VR Groupin alaisen Avecra Oy:n henkilöstöedut. Jos tunnistit itsesi, laita hakemusta pian tulemaan. Tehdään sinusta yhdessä Iloisen Palvelun Ammattilainen.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: apulaisravintolapäällikkö Suvi Mäkipää / rautatieasema.hki@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Rautatieasema Kioskihalli
Helsingin rautatieasema, Asema-aukio
ma-ti 9-24, ke-to 9-01.30, pe-la 9-02, su 9-24

25.3.

Haemme kolmea työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 30.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Työ alkaa 2.5.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: vuoropäällikkö Ahmad Razai +358444809252 / ruskeasuo@hesburger.fi


Hesburger Helsinki Ruskeasuo
Mannerheimintie 105
ma-to 10-22, pe-la 10-23, su 11-22

13.3.

Haemme työntekijää vakituiseen kokoaikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme reipasta ja asiakaspalvelutaitoista työntekijää. Tarvittaessa tehtäviisi kuuluvat myös muut moninaiset liikenneaseman tehtävät Hesburger-työn lisäksi. Odotamme hakijoiltamme 18-vuoden ikää, hygieniapassi sekä aikaisempi kokemus pikaruoka- taikka liikenneasematyöskentelystä katsotaan eduksi. Aukioloaikamme ovat 05-23, joten työvuorot sijoittuvat tuolle aikavälille.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Maija Sutelainen 0409695569 / kausala@matkakeidas.fi


Hesburger Iitti Kausala Neste Matkakeidas
Sitikkalantie 5
joka päivä 10-23

7.3.

Haemme kahta työntekijää määräaikaiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-113.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme reippaita ja asiakaspalvelutaitoisia kesätyöntekijöitä Kausalan Matkakeitaalle. Työ on 2-vuorotyötä, aukioloaikamme ovat 05-23, joten työvuorot sijoittuvat tuolle aikavälille. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, myyntityö, keittiötyö. Tarvittaessa tehtäviisi kuuluvat myös Kotipizza, vitriinituotteiden valmistus sekä noutopöytä. Toivomme hakijoiltamme 18-vuoden ikää, sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.5.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Määräaikainen työ kestää 30.9.2019. saakka. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Maija Sutelainen 0409695569 / kausala@matkakeidas.fi


Hesburger Iitti Kausala Neste Matkakeidas
Sitikkalantie 5
joka päivä 10-23

13.3.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 20.0-60.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme huipputiimiimme loistavaa asiakaspalvelijaa! Aikasempi kokemus ei välttämätön, koulutamme tehtävään. Oletko iloinen, joustava ja tiimipelaaja? Jos olet, laitahan hakemusta tulemaan! Hesburgerilla on loistavia työsuhde-etuja!Olet mm.oikeutettu kuntobonukseen,sinulla on mahdollisuus suorittaa verkkoperehdytys, jolloin harjoitteluaika lyhenee jopa 5kuukaudella, joustava työnantaja! Työ on osa-aikainen työ ja alkaa mahdollisimman pian.Alkuun tunteja vähemmän, n. 20h/3vko, kesää kohden mentäessä tunnit lisäntyy vähän, kesällä tunteja onkin sitten reilummin!

Alkamisaika on sovittavissa.


Hesburger Ikaalinen
Karhoistentie 3 L 16
ma-to 10-20, pe 10-21, la 10-19, su 11-18

20.3.

Haemme apulaisravintolapäällikköä tai apulaisravintolapäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-110.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Hesburger Pilkko etsii vahvistusta esimiestiimiin apulaisravintolapäällikön tehtäviin. Toivomme sinulta alan kokemusta, hyviä esimiesvalmiuksia sekä halua sitoutua ketjun ja ravintolan tavoitteisiin. Tulet lisäksi tarvitsemaan hyvää paineensietokykyä, organisointitaitoja sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Kysy ihmeessä lisää sekä laita vapaamuotoinen hakemus itsestäsi sähköpostiin. Työ alkaa sovitusti vaikka heti. Lue meistä lisää www.hesburger.fi

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Linda Sottinen / linda.sottinen@hesburger.fi


Hesburger Joensuu Pilkko CM
Linjatie 2
ma-pe 9-21, la-su 11-21

9.4.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Tiimimme kaipaa syksyllä vahvistusta opiskeluiden alkaessa. Tarjolla 60-90h/3vkoa, kaikkia vuoroja. Olethan oma-aloitteinen, reipas sekä myös itsenäiseen työhön kykenevä. Töitä tarjolla jonkun verran myös kesällä.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Linda Sottinen / linda.sottinen@hesburger.fi


Hesburger Joensuu Pilkko CM
Linjatie 2
ma-pe 9-21, la-su 11-21

15.4.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme iloiseen joukkoomme reipasta, oma-aloitteista ja iloista työntekijää, joka pystyy tekemään töitä, myöskin itsenäisesti, niin viikonloppuisin, kuin arkisinkin myöskin syys-talvi-kaudella ja mielellään pidempäänkin.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Hesburger Kaarina Piikkiö
Pontelantie 4
ma-to 10.30-20, pe-la 10.30-21, su 11.30-20

9.4.

Haemme ravintolapäällikköä vakituiseen kokoaikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 113.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Alkamisaika on sovittavissa.


Hesburger Kerava
Paasikivenkatu 1
ma-to 10-20.30, pe-la 10-22, su 12-20

19.12.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroja ja iltavuoroja sekä viikonloppuvuoroja.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Hesburger Kokkola Kauppakeskus Chydenia
Tehtaankatu 3-5
ma-la 10-21, su 12-20

9.4.

Haemme kolmea työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Hesburger Lempäälä Ideapark
Ideaparkinkatu 4
ma-pe 10-20.30, la 10-20, su 12-18

16.4.

Haemme vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Hesburger Lempäälä Ideapark
Ideaparkinkatu 4
ma-pe 10-20.30, la 10-20, su 12-18

18.4.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta työntekijää osaksi omaa Hese-tiimiämme! Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja timanttisia hermoja kiireisessäkin tilanteessa. Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan, kattavan koulutuksen työtehtäviisi, hyvät etenemismahdollisuudet, joustavat työajat ja arvokasta asiakaspalvelukokemusta mukavassa ympäristössä.

Työ alkaa 1.5.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: Ravintolapäällikkö Viivi Alajoki / viivi.alajoki@hesburger.fi


Hesburger Loviisa
Kuningattarenkatu 20
ma-pe 10.30-21, la 10.30-05, su suljettu

5.2.

Hesburger Mikkeli Ratakatu Neste Express

Haemme kahta työntekijää osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 30.0-50.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa.


Hesburger Mikkeli Ratakatu Neste Express
Ratakatu 2
ma-la 10-22, su 11-22

17.2.

Haemme useampaa työntekijää määräaikaiseen osa-aikaiseen työhön.

Työ alkaa 1.6.2019. Määräaikainen työ kestää 31.8.2019. saakka.

Lisätietoja: Maija Johansson / maija.johansson@hesburger.fi


Hesburger Nokia CM
Nuijamiestentie 5
ma-pe 10-20.30, la 10-18, su 12-18

12.4.

Haemme vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja

Tartu herkulliseen tilaisuuteen! Tarvitsemme pikaisesti reipasta vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa Kaakkuriin. Hesburger -työkokemus katsotaan eduksi mutta asenne ratkaisee! Vuoropäälliköllä tulee olla hyvät asiakaspalvelutaidot, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä pelisilmää ja hyvät tiimityöskentely taidot. Tehdään sinusta iloisen palvelun ammattilainen.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: yrittäjä Hanna Paldanius +358444808837 / hanna.paldanius@hesburger.fi


Hesburger Oulu Kaakkuri CM
Metsokankaantie 5
ma-la 9-21, su 12-21

27.3.

Haemme kahta työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti päivävuoroja ja iltavuoroja

Haemme joukkoomme iloista asiakaspalveluhenkistä, ahkeraa ja oma-aloitteista tekijää. Koska saaristolaiskaupunkimme on täysin kaksikielinen edellytämme että puhut sujuvasti sekä suomea että ruotsia. Aikaisempi kokemus ja hygipassi katsotaan eduksi mutta eivät ole välttämättömiä, koulutamme sinut tarvittaessa.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Carina Helander / carina.helander@hesburger.fi


Hesburger Parainen
Rantatie
joka päivä 11-21

5.4.

Haemme useampaa työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 30.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Työ alkaa 15.4.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: kenttäpäällikkö Heidi Lankinen / heidi.lankinen@hesburger.fi


Hesburger Porvoo Tarmola
Asentajantie 1
ma-la 9-22, su 11-21

5.4.

Haemme kahta vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Työ alkaa 15.4.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: kenttäpäällikkö Heidi Lankinen / heidi.lankinen@hesburger.fi


Hesburger Porvoo Tarmola
Asentajantie 1
ma-la 9-22, su 11-21

4.3.

Haemme useampaa kouluttajaa tai työntekijää osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 90.0-100.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme Rauma Nortamonkadulle innokasta ja oma-aloitteista henkilökuntaa. Työ Hesburgerilla on toisinaan hyvinkin hektistä ja siksi hyvä paineensietokyky on avain tehtävässä menestymiseen. Työtehtäviin kuuluu niin asiakaspalvelua, keittiötyöskentelyä kuin siivoamistakin. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja/tai ravintolatyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön koska koulutamme tehtäviin. Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita määritellyllä tuntimäärällä. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan Maaliskuun aikana.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Ilkka Kaskinen +358408204743 / ilkka.kaskinen@hesburger.fi


Hesburger Rauma Nortamonkatu
Nortamonkatu 3
ma-to 10-23, pe 10-24, la 10-23, su 11-23

4.3.

Haemme useampaa vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 90.0-100.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Etsimme innokkaita esimiehiä ravintolaan Nortamonkatu Rauma. Vuoropäälliköt yhdessä ravintolapäällikön kanssa kouluttavat ja kehittävät henkilökuntaa ja yksikköä ketjun toimintamallien mukaisesti. Haemme motivoituneita ja oma-aloitteisia henkilöitä jotka ymmärtävät myös tulosvastuullisen aseman. Aikaisempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Työ on ajoittain hektistä ja hyvä paineensietokyky on siis edellytys tehtävässä menestymiseen. Asiakaspalvelun tulee olla sinulle sydämen asia. Iloisella ja postiivisella asenteella luot hyvää ilmapiiriä koko tiimille. Työ alkaa maalis - huhtikuun aikana. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Ilkka Kaskinen +358408204743 / ilkka.kaskinen@hesburger.fi


Hesburger Rauma Nortamonkatu
Nortamonkatu 3
ma-to 10-23, pe 10-24, la 10-23, su 11-23

5.2.

Haemme useampaa työntekijää määräaikaiseen osa-aikaiseen työhön.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti päivävuoroja.

Haemme tutustu työelämään-kesäharjoittelijoita Hei nuori. Hae kesäksi meiltä paikkaa tutustu työelämään-kesäharjoitteluun. Paikkaa voi hakea niin peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen, kuin VALMA-koulutukseen osallistuva nuori. Työkokemusta ei tarvitse olla. Paikat on tarkoitettu nuorille jotka ei aiemmin ole työskennellyt Matkailu- ja Ravintolapalvelut alalla (lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia tutustumisjaksoja). Jätä siis rohkeasti hakemus ja tule tutustumaan kesällä ravintolamme henkilöstön opastamana ja ohjaamana Hesburger-työhön. Kesäharjoittelu on kahden viikon ja kymmenen työvuoron mittainen työsuhde, josta tienaa 365 € Vuorot ovat arkipäivävuoroja ja sijoittuvat klo:8:00-18:00 välille. Kesäharjoitteluohjelmassa ei työskennellä viikonloppuisin. Työvuorot alkaa aikaisintaan klo 8 ja päättyvät klo 18 mennessä, vuoron pituus on enintään kuusi tuntia. Tutustumisjakso on kahden viikon mittainen aikavälillä 1.6.-31.8.2019. Jaksoa ei voi jakaa kahdelle eri jaksolle, vaan jakso aina yhtäjaksoinen tutustumisjakso. Tervetuloa tutustumaan Hesburger-työhön. Odotamme juuri sinun hakemustasi.

Työ alkaa 1.6.2019.

Lisätietoja: Ravintolapäällikkö Nina Saavalalainen / nina.saavalainen@hesburger.fi


Hesburger Rovaniemi Saarenkylä CM
Pulkamontie 1
ma-la 10-21, su 11-21

16.4.

Haemme vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 85.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavaa vuoropäällikköä vahvistamaan tiimiämme. Voit olla jo valmis vuoropäällikkö, joka haluaa vaihtelevuutta ja uusia haasteita tai kokenut työntekijä, joka haluaa edetä urallaan. Odottamme sinulta täysi-ikäisyyttä, omatoimista työskentelyä, halua edistyä ja kehittyä työssäsi ja hyvää paineensietokykyä. Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit ja pätevän esimiesverkoston jonka avulla voit kehittyä todelliseksi osaajaksi. Työt alkavat toukokuun loppupuolella, joten ole nopea, paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä! Laita siis vapaamuotoinen hakemus tulemaan sähköpostitse.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: Ravintolapäällikkö Nelli Karhonen / nelli.karhonen@hesburger.fi


Hesburger Salo Drive-in
Martinkatu 3
ma-to 10-22.30, pe-la 10-24, su 11-22

16.4.

Haemme useampaa työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Etsimme työntekijöitä vahvistamaan Hese-tiimiämme! Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä, iloista asiakaspalveluasennetta, tiimityötaitoja, joustavuutta ja hermoja kiireisessäkin tilanteessa. Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan, kattavan koulutuksen työtehtäviisi, joustavat työajat ja arvokasta asiakaspalvelukokemusta huippuporukassa! Työtunteja on tässä tehtävässä tarjolla noin 60-90h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä, ja vuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Mikäli kiinnostuit, toimi nopeasti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Hesburger Salo Drive-in
Martinkatu 3
ma-to 10-22.30, pe-la 10-24, su 11-22

12.4.

Haemme ravintolapäällikköä vakituiseen kokoaikaiseen työhön.

Haemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Ravintolapäällikköä Vammalan Torikeskuksen Hesburgeriin Sastamalaan. Ravintolapäällikkö on osa tiimiä, jossa koko henkilökunta tekee työtä asiakkaiden ja ravintolan kehittymisen eteen. Hesburgerilla ravintolapäällikkö on osa aktiivista käytännön työtä ja innostaa henkilökuntaa loistosuorituksiin omalla esimerkillään. Tässä monipuolisessa työssä tarvitset organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tahtoa kantaa vastuuta toiminnan ja henkilöstön kehittymisestä. Odotamme sinulta kokemusta pikaruoka-alan esimiestyöstä / Hesburger ravintolan esimiestyöstä, tavoitteellista työskentelyä asiakkaiden, henkilöstön ja tuloksen eteen, sekä nälkää kasvaa & kehittyä esimiehenä, näin vaikutat myös omaan palkkaukseesi. Kyky reagoida nopeasti vaihteleviin tilanteisiin on tärkeä ominaisuus, jotta voit menestyä tässä työssä. Työ alkaa viimeistään 6. toukokuuta, mutta alkamisaika on sovittavissa. Laita hakemus pikaisesti kirsi.tamminen@hesburger.fi, kuitenkin viimeistään 28.4.2019.

Työ alkaa heti. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: kenttäpäällikkö Kirsi Tamminen +358447622700 / kirsi.tamminen@hesburger.fi


Hesburger Sastamala Vammalan Torikeskus
Torikatu 1
ma-la 10-21, su 11.30-19

9.4.

Haemme kolmea työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 20.0-60.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Työ alkaa heti. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Sini Korhonen / sini.korhonen@hesburger.fi


Hesburger Savonlinna
Olavinkatu 39
ma-pe 10-22, la 10-24, su 11-22

1.4.

Haemme kahta työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Tartu herkulliseen tilaisuuteen! Hesburger Säkylä etsii nyt työntekijöitä työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla n 50h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla kaikkia vuoroja. Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä – siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin. Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen! Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi. Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita määritellyllä tuntimäärällä. Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin Hakemukset ja lisätiedot: niina.kreivila@hesburger.fi

Työ alkaa heti. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Niina Kreivilä +358405182625 / niina.kreivila@hesburger.fi


Hesburger Säkylä
Palomiehentie 11
ma-to 10-22, pe-la 10-23, su 10-22

1.4.

Haemme useampaa työntekijää määräaikaiseen osa-aikaiseen työhön.

Haemme tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelijoita. Hei nuori. Hae kesäksi meiltä paikkaa tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Paikkaa voi hakea niin peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen kuin VALMA-koulutukseen osallistuva nuori. Työkokemusta ei tarvitse olla. Paikat on tarkoitettu nuorille, jotka eivät aiemmin ole työskennellyt Matkailu- ja Ravintolapalvelut -alalla (lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia tutustumisjaksoja). Jätä siis rohkeasti hakemus ja tule tutustumaan kesällä ravintolamme henkilöstön opastamana ja ohjaamana Hesburger-työhön. Kesäharjoittelu on kahden viikon ja kymmenen työvuoron mittainen työsuhde, josta tienaa 365 €. Vuorot ovat arkipäivävuoroja ja sijoittuvat klo 8:00-18:00 välille. Kesäharjoitteluohjelmassa ei työskennellä viikonloppuisin. Työvuorot alkaa aikaisintaan klo 8 ja päättyvät klo 18 mennessä, vuoron pituus on enintään kuusi tuntia. Tutustumisjakso on kahden viikon mittainen aikavälillä 1.6.-31.8.2019. Jaksoa ei voi jakaa kahdelle eri jaksolle, vaan jakso aina yhtäjaksoinen tutustumisjakso. Tervetuloa tutustumaan Hesburger-työhön. Odotamme juuri sinun hakemustasi.

Työ alkaa 1.6.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Emmi Lemmetty / emmi.lemmetty@hesburger.fi


Hesburger Tampere Hatanpää
Hatanpään valtatie 48
ma-to 9.30-22.30, pe 9.30-23, la 10-23, su 11-22.30

3.2.

Haemme työntekijää määräaikaiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Haemme tutustu työelämään-kesäharjoittelijoita. Vapaana on enää aikaväli 29.7-11.8.2019 Hei nuori. Hae kesäksi meiltä paikkaa tutustu työelämään-kesäharjoitteluun. Paikkaa voi hakea niin peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen, kuin VALMA-koulutukseen osallistuva nuori. Työkokemusta ei tarvitse olla. Paikat on tarkoitettu nuorille jotka ei aiemmin ole työskennellyt Matkailu- ja Ravintolapalvelut alalla (lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia tutustumisjaksoja). Jätä siis rohkeasti hakemus ja tule tutustumaan kesällä ravintolamme henkilöstön opastamana ja ohjaamana Hesburger-työhön. Kesäharjoittelu on kahden viikon ja kymmenen työvuoron mittainen työsuhde, josta tienaa 365 € Vuorot ovat arkipäivävuoroja ja sijoittuvat klo:8:00-18:00 välille. Kesäharjoitteluohjelmassa ei työskennellä viikonloppuisin. Työvuorot alkaa aikaisintaan klo 8 ja päättyvät klo 18 mennessä, vuoron pituus on enintään kuusi tuntia. Tutustumisjakso on kahden viikon mittainen aikavälillä 1.6.-31.8.2019. Jaksoa ei voi jakaa kahdelle eri jaksolle, vaan jakso aina yhtäjaksoinen tutustumisjakso. Tervetuloa tutustumaan Hesburger-työhön. Odotamme juuri sinun hakemustasi.

Työ alkaa 1.6.2019. Määräaikainen työ kestää 31.8.2019. saakka. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Hanna Mansikka / hanna.mansikka@hesburger.fi


Hesburger Tampere Keskustori
Keskustori 5
ma-to 8-23, pe-la 8-06, su 10-23

10.4.

Haemme kahta työntekijää määräaikaiseen kokoaikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Vilkas toimipisteemme keskustan ytimessä etsii uusia työntekijöitä! Hakijalta edellytämme täysi-ikäisyyttä yövuorojen takia. Palkkaus on matkailu- ja ravintola-alan TES:in mukainen. Mikäli olet reipas, oma-aloitteinen ja osaat toimia mallikkaasti paineen alla, laitathan hakemusta pikaisesti! Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työ alkaa heti. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Tytti Breilin / tytti.breilin@hesburger.fi


Hesburger Tampere Keskustori
Keskustori 5
ma-to 8-23, pe-la 8-06, su 10-23

25.3.

Haemme useampaa työntekijää määräaikaiseen osa-aikaiseen työhön.

Työ alkaa 1.6.2019. Määräaikainen työ kestää 31.8.2019. saakka.


Hesburger Tampere Pispala
Pispalan Valtatie 85
ma-to 10.30-23, pe-la 10.30-24, su 11-22.30

12.4.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-70.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroja ja iltavuoroja sekä viikonloppuvuoroja.

Työ alkaa 17.6.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Hesburger Tampere Tammela
Itsenäisyydenkatu 7-9
ma-to 10-22, pe 10-23, la 11-23, su 12-18

12.4.

Haemme kahta työntekijää määräaikaiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 30.0-60.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Haemme reipasta ja iloista täysi-ikäistä työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Odotamme sinulta aurinkoista asiakaspalveluasennetta, taitoa toimia tehokkaasti ruuhkatilanteissakin sekä tiimityötaitoja. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, me perehdytämme sinut työhön - asenne ratkaisee! Työ sisältää niin aamu- kuin iltavuoroja, arkisin ja viikonloppuisin. Määräaikaisuuden päätyttyä, työsuhdetta voidaan mahdollisesti vielä jatkaa. Kiinnostuitko? Ei muuta kuin hakemusta kirjoittelemaan!

Työ alkaa 15.5.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Määräaikainen työ kestää 31.8.2019. saakka. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Piia Virrasoja / piia.virrasoja@hesburger.fi


Hesburger Turku Kaskentie
Kurjenmäenkatu 7
ma-to 9-23, pe 9-24, la 10-24, su 10-23

15.4.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 30.0-50.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja

Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta työntekijää osaksi omaa Hese-tiimiämme! Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, tiimityötaitoja, joustavuutta ja timanttisia hermoja kiireisessäkin tilanteessa. Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan, kattavan koulutuksen työtehtäviisi, joustavat työajat ja arvokasta asiakaspalvelukokemusta mukavassa ympäristössä. Työtunteja on tässä tehtävässä tarjolla noin 30-50h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä, ja vuorot sijoittuvat kesän aikana kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Ravintolamme on arkisin auki klo 10-21 ja viikonloppuisin klo 11.30-21. Työ ravintolassamme ei siis sisällä yötöitä. Paikka sopii loistavasti myös opiskelijalle, joka haluaa työskennellä syksyn saapuessa myös opintojensa ohella iltaisin ja viikonloppuisin. Mikäli kiinnostuit, toimi nopeasti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ alkaa 13.5.2019, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Laura Forsman / laura.forsman@hesburger.fi


Hesburger Turku Kupittaa
Lemminkäisenkatu 13
ma-pe 10-21, la-su 11.30-21

31.3.

Haemme vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Alkamisaika on sovittavissa.


Hesburger Turku Linja-autoasema Neste Express
Läntinen Pitkäkatu 1
ma-ti 7.30-01.30, ke-to 7.30-03, pe 7.30-24, la 24 h, su 00-01.30

15.4.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Hesburger Linja-autoasema etsii reipasta, oma-aloitteista, ja täysi-ikäistä työntekijää. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan auki-oloaikoihin, joten toivomme mahdollisuutta työskennellä sekä arkisin että viikonloppuisin, niin aamu-, ilta-, kuin myös yövuoroissa.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


Hesburger Turku Linja-autoasema Neste Express
Läntinen Pitkäkatu 1
ma-ti 7.30-01.30, ke-to 7.30-03, pe 7.30-24, la 24 h, su 00-01.30

1.1.

Haemme vuoropäällikköä tai vuoropäällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Hesburger Tuulos sijaitsee Tuulosen kauppakeskuksessa, Neste Tuuloksen yhteydessä. Etsimme vauhdikkaan porukkamme täydennykseksi määrätietoista ja ammattinsa osaavaa vuoropäällikköä tai erityisen tarmokasta vuoropäällikköharjoittelijaa. Etsimämme vuoropäällikkö johtaa vuoroaan vahvasti, noudattaa konseptia tinkimättä, on ahkera ja joustava, sekä ennenkaikkea hyvällä asenteella varustettu esimies omalle tiimilleen. Vuoropäällikkömme haluaa kehittyä ja kehittää muita, hän on tavoitteellinen iloisen palvelun ammattilainen. Työ on vakituinen ja työtä on 90 tuntia / 3 viikkoa. Työvuorot sijoittuvat aikavälille 9.00 - 00.15 vuoden jokaisena päivänä. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön työvuoroihin kulkemiseen. Hakuaika on 20.05.2019 saakka mutta laita toki hakemus heti koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: yrittäjä Tuija Taavitsainen +358 40 7286471 / tuija.taavitsainen@elisanet.fi


Hesburger Tuulos Neste
Pohjoistentie 70
joka päivä 10-24

27.12.

Haemme useampaa työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti viikonloppuvuoroja ja iltavuoroja sekä yövuoroja.

Tarjolla osa-aikatyötä huipputiimissä! Haemme joukkoomme täysi-ikäistä, positiivisen asenteen omaavaa ja reipasotteista asiakaspalvelijaa. Aiempi kokemus ravintola- tai asiakaspalvelutyöstä on eduksi. Tulethan toimeen vähintään kummallakin kotimaisella kielellä, työkielemme on suomi. Työvuoroja on tarjolla kaikkina ravintolan aukiolo-aikoina.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: Ravintolapäällikkö Tiina Nikko / tiina.nikko@hesburger.fi


Hesburger Vaasa Keskusta
Kauppapuistikko 11
ma-ti 10-21, ke-to 10-22, pe-la 10-05, su 12-19

8.4.

Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 25.0 tuntia / kolme viikkoa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja

Etsimme joukkoomme iloisen reipasta asiakaspalvelijaa! Paikka sopii mainiosti opiskelijalle. Kesällä mahdollisuus useampiin vuoroihin. Mainio asenne ja tekemisen meininki on tärkeintä! Olethan täysi-ikäinen!

Työ alkaa heti. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Johanna Peltomäki / johanna.peltomaki@hesburger.fi


Hesburger Vantaa Ilola
Koivukylänväylä 66
joka päivä 10-24

5.1.

Haemme kahta työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Hakijalta odotetaan 18 vuoden ikää.

Alkamisaika on sovittavissa. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja: yrittäjä Tiina Salmela / jumbodrive@hesburger.fi


Hesburger Vantaa Jumbo Drive-in
Vantaanportinkatu 2
ma-pe 9-23, la 10-23, su 11-23

Hese-extra-työ on alueellista

Koko- ja osa-aikaisen työn lisäksi voit hakea Hese-extraksi. Hese-extrat työskentelevät sijaisina ja ruuhka-apuna useissa, itse valitsemissaan ravintoloissa. Vaikka sinulla ei olisi entuudestaan kokemusta työskentelystä meillä, koulutamme sinut tehokkaalla Hese-extra-koulutuksella siten, että voit ottaa työvuoroja vastaan ravintoloistamme.

Toiminta-alueesi Hese-extra-työssä

) Alueelle haetaan parhaillaan Hese-extraa.

 • Myös muu ravintola voi kutsua Hese-extra-työhaastatteluun.

Kesätyöntekijöitä hakevat ravintolat

 • Turuntie 14-Perkkaantie 20
  ma-pe 10-22, la-su 11-22
 • Rapakivenkaari 3
  ma-to 9-23, pe 9-24, la 10-24, su 10-23
 • Tehtaankatu 3-5
  ma-la 10-21, su 12-20
 • Loviisankatu 11
  ma-to 10-22, pe-la 10-24, su 11-22
 • Ideaparkinkatu 4
  ma-pe 10-20.30, la 10-20, su 12-18
 • Ratakatu 2
  ma-la 10-22, su 11-22
 • Paljekuja 5
  ma-pe 10-20, la 10-17, su 12-17
 • Pahkalantie 3
  ma-to 9-22, pe-la 9-24, su 10-23
 • Nortamonkatu 3
  ma-to 10-23, pe 10-24, la 10-23, su 11-23
 • Kauppatori 1-3
  ma-to 10-20, pe-la 10-21, su suljettu

Toiveesi ja mahdollisuutesi työskennellä


Jos haet kesätyöhön, valitse ensimmäinen vaihtoehto.

Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin.
Seuraavat kellonajat ovat suuntaa antavia, mutta aamuvuoro sijoittuu noin välille klo 06-16, päivävuoro n. välille 10-18, iltavuoro n. 14-24 tai jonkin verran ravintolan sulkemisajan yli ja yövuoro n. 22-06.

arkisin:
viikonloppuisin:
päivänä

Omat tietosi


Työkokemuksesi

Suosittelijana voi toimia puolueeton taho työelämästä, esim. esimies aiemmasta työpaikasta. Lisää myös suosittelijasi yhteystiedot.

Nykyinen tai edellinen työtehtävä
Työnantaja Tehtävänimike Tehtäväkuvaus Aloitusajankohta Lopetusajankohta
Lisää toinen työtehtävä

Koulutuksesi

Viimeisin tutkinto
Koulutus Oppilaitos Linja Aloitusajankohta Valmistumisajankohta Arvioitu valmistumisajankohta
Aikaisempi tutkinto
Koulutus Oppilaitos Linja Aloitusajankohta Valmistumisajankohta Arvioitu valmistumisajankohta
Lisää kolmas tutkinto

Kielitaitosi

Kielitaito *
Kielitaito
Kieli Taso
Kielitaito
Kieli Taso
Lisää neljäs kielitaito

Kerro lisää itsestäsi ja osaamisestasi

Työhakemuksia kesätyöhön säilytetään kesätyöntekijöiden rekrytoinnin ajan.

* pakollinen tieto

Palautetta työhakemuslomakkeesta voit lähettää Hesburgerin nettisivujen palautteella.

Tilaa ilmoitukset avoimista työpaikoista RSS-syötteenä